Wilson Tour 2010 / 11  
Laatste nieuws 
WILSON Toernooi All Inn UTRECHT
 lees verder >>

Squashkrant.nl
Info

Het circuit voor de echte squashliefhebber!

De Wilson squashtour gaat in september zijn vijfde seizoen in en ook in dit jubileumjaar wordt de tour georganiseerd door Thony Schwab en George Wijk van T&M Projects. De tour bestaat uit 17 landelijke toernooien en heeft dit seizoen de volgende samenstelling, één dubbeltoernooi, zeven eendaags enkeltoernooien, zes tweedaagse enkeltoernooien, twee teamtoernooien en het afsluitende GRAND FINAL toernooi. Nieuw dit jaar is de INOVIT Junior Trophy. Een groots opgezet jeugdtoernooi in de stijl van de Wilson toernooien. Plaats van locatie is Meersquash. De Grand Final zal dit jaar zijn afsluiting kennen bij het gerenoveerde centrum van Victoria in Rotterdam.

De Wilson tour is een toernooiencircuit waarin prestatie en gezelligheid voorop staan. Er wordt extra aandacht geschonken aan de aankleding, uitvoering en uitstraling. De aantrekkelijke geldprijzen dienen te leiden tot een sterk deelnemersveld bij de dames en heren in de A-categorie. Daarnaast zijn er aansprekende prijzen in de overige categorieën en wordt elk toernooi opgewaardeerd d.m.v. toernooi T-shirts, sponsorpakketten en een gratis verloting. Dit seizoen is het tevens mogelijk om sportmassages te nemen gedurende de toernooidagen. Ten slotte is het circuit aangesloten op de Toernooi.nl Ranglijst met een prijzenpot van 2.700 euro die wordt verdeeld onder de klassementwinnaars.

In zijn vijfde jaargang is Wilson Nederland wederom de hoofdsponsor. T&M Projects staat met de steun van alle sponsors garant voor het prijzengeld van ruim 12.500 euro. Daarnaast levert Wilson Nederland alle productprijzen zoals rackets, sporttassen, squashballen en kleding. Ondersteunende subsponsors zijn Sauna & Beautyfarm de Zwaluwhoeve, Squashweb, Powerball Europe, Toernooi.nl (Visual Reality), Revital, SAXON Sports Systems, INOVIT, Ricochet, Massage-Energizer, IBR Reclamemakers, Famoused (www.squash-heroes.nl) en ISAK (www.isaklife.nl).

Het circuit voldoet aan de regels aangaande een officieel ranglijsttoernooi van de Squashbond. In de afsluitende GRAND FINAL wordt alles in de overtreffende trap uitgevoerd. Dit seizoen wordt er dus afgesloten op de gloednieuwe banen van Victoria in Rotterdam. Het zal in ieder geval een spectaculaire afsluiting worden van de Wilson Tour en het speelniveau zal in elke categorie TOP zijn.

Uniek in Nederland is de Toernooi.nl Ranglijst. Elk toernooi die door T&M Projects wordt georganiseerd levert punten op voor de Toernooi.nl ranglijst. Deze ranglijst kan tevens gebruikt worden om je te kwalificeren voor de GRAND FINAL. Hoe hoger je Toernooi.nl ranking des te hoger de kans op inschrijving aan het afsluitende toernooi. Je ranking geeft geen recht op een betere plaatsing. Vanwege het feit dat het circuit meetelt voor de nationale ranglijst, dient de organisatie zich te houden aan de nationale ranglijst. De winnaars van de Toernooi.nl ranglijst in de dames/heren categorieën A - B - C en D, winnen een eveneens een geldbedrag. Voorwaarde is wel dat je meedoet aan de Wilson GRAND FINAL. De Toernooi.nl ranglijst kun je raadplegen na elk toernooi op www.squashweb.nl en op www.toernooi.nl
Wilson Team Elite
  © 2007 Wilson Tour 2009 / 10